654271-420-1_036.jpg

1-plansvilla med garage och lummig trädgård

Välkommen till Gråbohöjd, en charmig och familjevänligt område som erbjuder en perfekt balans mellan lantlig fridfullhet och närheten till bekvämligheter. Här bor du i en välplanerad villa med lummig trädgård och grönskande omgivningar, vilket gör detta område idealiskt för dig som uppskattar ett lugnt och naturnära boende.

Gråbohöjd är känd för sin natursköna miljö med vackra skogspartier och öppna fält som inbjuder till promenader, cykelturer och avkoppling i naturen. Området präglas av en trivsam villabebyggelse där varje hem har sin egen unika charm. Här får du möjligheten att njuta av en lummig trädgård, vilket ger en känsla av ro och frihet.

Det här är en plats där grannskapet fortfarande har betydelse. Gråbohöjd är ett tryggt område där barnen kan leka fritt och där grannar hälsar på varandra. Lokala initiativ och föreningar ser till att skapa en gemenskap som värdesätter både trivsel och engagemang. Här känner du dig alltid välkommen!

Trots sitt lantliga läge, har Gråbohöjd utmärkta kommunikationsmöjligheter och närhet till all nödvändig service. Inom bekvämt avstånd finns flera skolor, förskolor, och matbutiker. Dessutom är det enkelt att ta sig till centrala områden för ytterligare shopping, restauranger och kulturella upplevelser.

Husen i Gråbohöjd kombinerar moderna bekvämligheter med klassisk arkitektur. Många fastigheter har välplanerade ytor med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, generösa uteplatser för sommarkvällar och välvårdade trädgårdar. Dessa hem erbjuder en hög standard som ger både komfort och stil.

Gråbohöjd är inte bara en plats att bo på – det är en plats att skapa ett hem. Här har du alla förutsättningar för att bygga en trygg och trivsam framtid, i ett område som värdesätter både naturens skönhet och gemenskapens styrka. Oavsett om du är en växande familj, ett par som söker lugn och ro, eller en ensamstående som vill ha en trygg plats att kalla hem, så är Gråbohöjd det perfekta valet.

Välkommen hem till Gråbohöjd – en plats där varje dag känns som en paus från vardagens stress, och där du får möjlighet att verkligen njuta av livet.

Rumsbeskrivning

Hall |
Välkommen till en ljus och rymlig hall som genast ger ett varmt och inbjudande intryck. Den stilrena vita färgsättningen kompletteras perfekt av de praktiska vita klinkergolven, som både är lätta att hålla rena och ger en känsla av rymd och fräschör. Här finns gott om förvaringsmöjligheter med flera dörrar som leder till olika delar av hemmet, vilket gör det enkelt att organisera dina tillhörigheter. Längre in i hallen öppnar en vacker båge upp mot de övriga rummen, vilket ger en harmonisk övergång och en inbjudande atmosfär. Dessutom leder hallen vidare till ett stort fönsterparti som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en direkt visuell kontakt med den grönskande trädgården utanför. En perfekt plats att välkomna gäster och påbörja eller avsluta dagen på bästa sätt!

Sovrum 1 |

Välkommen till detta ljusa och mysiga sovrum som erbjuder en lugn och avkopplande atmosfär. Rummet är målat i en neutral färgpalett som ger en känsla av rymd och lugn, perfekt för att skapa din egen oas av ro. Det stora fönstret släpper in rikligt med naturligt ljus och erbjuder en vacker utsikt över den grönskande omgivningen. Med en praktisk storlek är detta rum idealiskt som barnrum, gästrum eller hemmakontor. De ljusa väggarna och det vackra golvet ger dig en utmärkt bas att bygga vidare på med dina personliga inredningsidéer.

Sovrum 2 |

Detta charmiga sovrum har en varm och inbjudande atmosfär, vilket gör det till den perfekta platsen att koppla av och ladda batterierna. Det stora fönstret ger ett härligt ljusinsläpp och erbjuder en harmonisk utsikt över trädgården. Rummet har en ren och enkel design med ljusa väggar som skapar en känsla av rymd och öppenhet. Detta sovrum är mångsidigt och kan enkelt anpassas till olika behov, vare sig det är som ett rogivande sovrum, ett kreativt arbetsutrymme eller en inspirerande lekyta. Med lite personlig touch kan detta rum bli ditt nya favoritställe i hemmet.

Allrum |

Välkommen till detta ljusa och rymliga allrum som erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem! Rummet är genomgående ljust tack vare stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. De neutrala väggarna och det vackra golvet skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster.

En särskild funktion som gör detta rum unikt är den praktiska och lättåtkomliga vindsluckan med inbyggd stege, vilket ger extra förvaringsutrymme och potential för att anpassa utrymmet efter dina behov. Dessutom finns en direkt utgång till trädgården, vilket gör det enkelt att njuta av utomhuslivet och naturen precis utanför dörren.

Rummets öppna planlösning ger dig frihet att möblera efter eget tycke och smak, vare sig du vill skapa en mysig läshörna eller ett stilrent tv-rum. Med lite kreativitet kan detta allrum bli hjärtat i ditt hem, där minnen skapas och livet levs fullt ut.

Badrum |

Välkommen till detta charmiga och välplanerade badrum som erbjuder en härlig kombination av funktionalitet och stil. Här möts du av ett rymligt och ljust utrymme, klätt i klassiska vita kakelväggar som ger en tidlös och fräsch känsla. Det vackra taket skapar en varm kontrast och tillför en naturlig touch som gör rummet extra inbjudande.

Badrummet är utrustat med både ett badkar och en bidé, vilket ger en lyxig känsla och extra komfort i vardagen. De två fönstren släpper in rikligt med dagsljus och bidrar till en luftig atmosfär. Dessutom finns det ett praktiskt dubbelhandfat med generös förvaring i den stilrena kommoden, vilket gör det enkelt att hålla ordning på dina toalettartiklar.

Här finns alla möjligheter att koppla av efter en lång dag, vare sig du föredrar ett varmt bad eller en snabb uppfräschning. Detta badrum är inte bara en plats för hygien, utan en oas för avkoppling och välbefinnande, redo att bli en del av ditt nya hem.

Sovrum 3 |

Välkommen till detta ljusa och rymliga sovrum som erbjuder en perfekt bas för att skapa ditt drömrum. Rummet är målat i en neutral färgskala som ger en rofylld och avslappnande atmosfär. Den generösa garderobsväggen erbjuder gott om förvaring och gör det enkelt att hålla rummet organiserat och prydligt.

Ett stort fönster släpper in rikligt med dagsljus och ger en trevlig utsikt över omgivningen, vilket bidrar till en ljus och inbjudande känsla. Det rymliga golvutrymmet ger dig många möjligheter att möblera och dekorera efter eget tycke och smak.

Detta sovrum är den perfekta platsen för vila och återhämtning. Med lite kreativitet och personlig touch kan du förvandla detta rum till en mysig och inbjudande oas. Här har du möjligheten att skapa en personlig retreat där du kan koppla av och ladda batterierna.

Kök och Matplats |

Välkommen till detta charmiga kök och matplats som erbjuder en perfekt kombination av funktionalitet och hemtrevlig atmosfär. Köket är rymligt och praktiskt utformat med gott om skåp och förvaringsutrymme, vilket gör det enkelt att organisera och hålla ordning. De vita köksskåpen ger ett fräscht intryck och harmoniserar väl med de smakfulla kakelplattorna som pryder väggarna.

Matplatsen är placerad i direkt anslutning till köket och badar i naturligt ljus tack vare de stora fönstren som vetter mot den lummiga trädgården. Detta skapar en ljus och inbjudande miljö där du kan njuta av dina måltider i en trivsam atmosfär. Det finns gott om utrymme för ett större matbord, vilket gör det perfekt för både vardagsmiddagar och festliga tillställningar.

Det finns en direkt utgång till trädgården, vilket underlättar vid grillning och utomhusmiddagar under de varmare månaderna.

Den öppna planlösningen mellan kök och matplats bidrar till en social och samarbetsvänlig atmosfär, där familj och vänner kan samlas och umgås medan maten förbereds. Detta kök och matplats erbjuder alla förutsättningar för att skapa härliga matminnen och trivsel i vardagen.

Vardagsrum |

Välkommen till detta ljusa och luftiga vardagsrum som erbjuder en perfekt blandning av stil och funktionalitet. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär som gör rummet till en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Här finns även en vacker braskamin som inte bara värmer upp rummet utan också bidrar med en extra mysfaktor under kalla vinterkvällar.

Rummets generösa ytor ger många möjligheter till möblering och inredning efter din personliga stil. Den neutrala färgpaletten skapar en harmonisk bas som enkelt kan anpassas med olika färgaccenter och dekorativa element. Med utgång till ett härligt uterum, som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet, kan du njuta av en härlig kopp kaffe.

Den öppna planlösningen gör det enkelt att röra sig mellan vardagsrummet och övriga delar av hemmet, vilket bidrar till en känsla av rymd och sammanhang. Det är ett perfekt utrymme för att slappna av efter en lång dag eller för att arrangera sociala tillställningar.

Sammanfattningsvis är detta vardagsrum en plats där stil möter komfort, med alla förutsättningar för att bli ditt nya favoritrum i hemmet.

Uterum |

Välkommen till detta underbara uterum, en perfekt oas för avkoppling och njutning. Här kan du uppleva känslan av utomhuslivets frihet och grönska. De stora glaspartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över den frodiga trädgården utanför.

Detta ljusa och rymliga utrymme är idealiskt för att skapa din egen inomhusträdgård, ett mysigt sällskapsrum eller en inspirerande plats för kreativa projekt. Den generösa takhöjden och de ljusa väggarna förstärker känslan av rymd och öppenhet, vilket gör det till en perfekt plats för både avkoppling och samvaro.

Uterummet är utrustad med en öppen spis, vilket ger en extra mysfaktor och gör det möjligt att njuta av värmen och den hemtrevliga atmosfären även under kyligare månader. De vita kakelgolven är både stilrena och praktiska, lätta att hålla rena och underhållsfria.

Med direkt access från vardagsrummet och köket är detta uterum en förlängning av ditt hem, där inomhus och utomhus flyter samman på ett harmoniskt sätt. Här kan du starta dagen med en kopp kaffe i morgonsolen eller avsluta med en god bok i skenet från den öppna spisen.

Detta är verkligen en plats för att njuta av livets goda stunder, ett utrymme som bjuder in till både ro och inspiration. Välkommen att skapa dina drömmars uterum!

Tvättstuga |

Välkommen till denna praktiska och välplanerade tvättstuga, utformad för att göra din vardag enklare och mer organiserad. Här finner du allt du behöver för att sköta tvätten på ett smidigt och effektivt sätt. 

De ljusa kaklade väggarna och golven ger ett fräscht och rent intryck, samtidigt som de är lätta att hålla rena och underhållsfria. Den generösa arbetsbänken erbjuder gott om plats för att vika och sortera tvätt, medan den praktiska tvätthon ger extra bekvämlighet för handtvätt och andra behov.

Ett stort fönster och en glasdörr som vetter mot trädgården släpper in rikligt med dagsljus, vilket gör rummet ljust och behagligt att vistas i. Dörren ger också en enkel åtkomst till utomhusområdet, vilket är perfekt för att hänga ut tvätten på tork under soliga dagar.

Tvättstugan är strategiskt placerad för att vara lättillgänglig från resten av huset, vilket gör det enkelt att integrera tvättandet i din dagliga rutin. Här finns även extra förvaringsmöjligheter för tvättmedel och andra nödvändigheter, vilket hjälper till att hålla rummet prydligt och organiserat.

Sammanfattningsvis är denna tvättstuga en perfekt kombination av funktionalitet och bekvämlighet, designad för att möta alla dina tvättbehov på bästa möjliga sätt.

Badrum med Bastu |

Välkommen till detta stilfulla och funktionella badrum som erbjuder en lyxig bastuupplevelse i ditt eget hem. Detta badrum är smakfullt inrett med vita kakelväggar och ett vackert tak som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Den praktiska layouten gör det enkelt att röra sig och använda alla faciliteter.

Badrummet är utrustat med en modern toalett och ett snyggt handfat med en rymlig kommod för förvaring av alla dina toalettartiklar. Ett stort runt spegel ger rummet ett elegant touch och förstärker känslan av rymd. Här finns även en separat duschplats som är perfekt för en snabb uppfräschning.

Höjdpunkten i detta badrum är utan tvekan den fina bastun. Med plats för flera personer är bastun den perfekta platsen för avkoppling och återhämtning efter en lång dag. 

Med sin kombination av funktionalitet och lyx är detta badrum en fristad för välbefinnande i ditt hem. Här kan du både börja och avsluta din dag med en känsla av ro och komfort. Välkommen att upptäcka detta fantastiska badrum med bastu och låt det bli en del av din vardagliga lyx!

Fristående Garage |

Välkommen till detta rymliga och funktionella fristående garage, perfekt för den som värdesätter både förvaring och arbetsutrymme. 

Golvet är klätt i kakelplattor som är lätta att hålla rena och tål både fukt och smuts. Väggarna erbjuder gott om utrymme för att installera hyllor och annan förvaringsutrustning, vilket gör det möjligt att organisera verktyg och andra tillbehör på ett effektivt sätt. Det finns redan flera inbyggda skåp och en arbetsbänk, perfekt för dig som gillar att arbeta med händerna och behöver en plats för dina projekt.

En praktisk dörr ger direkt tillgång till trädgården, vilket gör det enkelt att ta sig in och ut med trädgårdsredskap och andra större föremål. Garaget är dessutom försett med belysning, vilket gör det till ett användbart utrymme även under de mörkare månaderna.

Detta fristående garage är inte bara en plats för din bil, utan en mångsidig yta som kan anpassas efter dina behov, vare sig det handlar om förvaring, en verkstad eller ett hobbyrum. Med sina många möjligheter är detta garage en värdefull tillgång till ditt hem. Välkommen att upptäcka dess fulla potential!

Gäststuga |

Upptäck denna charmiga gäststuga, en fridfull oas mitt i den grönskande trädgården. Perfekt för att erbjuda dina gäster en privat och bekväm vistelse eller för att skapa en mysig fristad för dig själv. Gäststugan är omgiven av lummig växtlighet som ger en känsla av avskildhet och ro.

Invändigt möts du av ett rymligt och välkomnande utrymme med träpaneler som ger en varm och rustik atmosfär. Det höga taket skapar en känsla av rymd och ljus, och de stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus, vilket gör rummet ljust och inbjudande.

Stugan är utrustad med eluttag och belysning, vilket gör det enkelt att anpassa utrymmet efter dina behov, vare sig du vill använda det som ett extra sovrum, ett hemmakontor eller en kreativ studio. Det slitstarka golvet är lätt att hålla rent och underhålla, vilket säkerställer att stugan alltid ser inbjudande ut.

Den här gäststugan är inte bara ett extra boendealternativ, utan en möjlighet att skapa ett personligt utrymme där du kan koppla av och njuta av trädgårdens skönhet. Välkommen att utforska alla möjligheter som denna underbara gäststuga har att erbjuda och låt den bli en uppskattad del av ditt hem.

Trädgård |

Trädgården är en grön oas som erbjuder en lugn och rofylld atmosfär. Här finner du frodig grönska, blommande buskar, damm och skuggiga träd som skapar en vacker och harmonisk miljö. Den stenlagda gångstigen leder dig genom trädgården, där du kan njuta av tystnaden och naturens skönhet. Detta är den perfekta platsen för avkoppling, lek och utomhusmiddagar i en idyllisk miljö.

Övrigt

Säljaren kommer inte utföra ytterligare flyttstädning av byggnaderna.

Fastigheten säljs med en sk friskrivningsklausul vilket innebär att köparen godtar fastighetens/byggnadernas skick och med bindande verkan avstår från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten/byggnaderna. 

Visningar

För visning ring Stefan Svensson
031-303 03 02

Kontaktinformation

Fakta

Pris: 3 600 000 kr som utgångspris
Adress: Kälkvägen 23
Fastighetsbeteckning: HJÄLLSNÄS 10:50
Ägandeform: Friköpt - Småhus
Kommun: Lerum
Område: Gråbo Gråbohöjd
Boarea: 144 Kvm
Biarea: 17 Kvm
Tomtarea: 813 Kvm
Rum: 5 rum och kök
Varav sovrum: 3
Eldstad: Två braskaminer - utför brandskyddskontroll innan användning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Byggnadstyp: 1-plansvilla
Byggnadsår: 1972
Fasad: Mexitegel
Tak: Skiffer
Plåtarbete: Stuprör och hängrännor
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä/betong
Grundläggning: Betongplatta på mark - uppreglat golv
Fönster: 3-glas
Ventilation: Självdrag
Tv- internetutbud: Anslut till "Öppen fiber från Telia" för 23 900 kr
Uppvärmning: Luft-/luftvärmepump och direktverkande el
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Taxeringsvärde totalt: 3 357 000 kr
Taxeringsvärde byggnad: 2 284 000 kr
Taxeringsvärde tomt: 1 073 000 kr
Taxeringsår: 2024
Taxeringskod: 220
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 166 kWh/Kvm och år
Energiklass:
Driftkostnad Värme: 10 000 kr/år
Driftkostnad El: 30 000 kr/år
Driftkostnad Vatten/Avlopp: 5 000 kr/år
Driftkostnad Renhållning: 5 000 kr/år
Driftkostnad Försäkring: 7 000 kr/år
Driftskostnader totalt: 57 000 kr/år
Driftskostnader kommentar: Driftkostnaderna är schablonberäknad och varierar beroende på avtal, vanor och familjesammansättning.
Pantbrev: 9 st om totalt 870 000 kr

Dokument

Alla bilder

Planlösningar

0_23-kalkvagen-grabo-sweden_0.jpg 0_23-kalkvagen-grabo-sweden_1.jpg

Karta