670493-420-1_004.jpg

Garageplats med elbilsladdning och uteplats

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet i det eftertraktade området Gamla Lundby i Göteborg! Denna ljusa och luftiga bostad erbjuder den perfekta balansen mellan stadens puls och lugna grönområden, vilket gör den idealisk för den som lämnar villalivet men fortfarande vill njuta av rymlighet och bekvämlighet.

Gamla Lundby är känt för sina charmiga kvarter, rika på grönska och närhet till alla nödvändigheter. Här har du nära till shopping, restauranger, skolor och kommunikationer, samtidigt som du kan njuta av promenader i natursköna omgivningar.

Lägenheten är genomgående ljus och smakfullt inredd med en genomtänkt planlösning som erbjuder både komfort och funktionalitet.
Till lägenheten hör en egen garageplats, vilket gör vardagen extra smidig för den bilburne. Uteplatsen erbjuder en privat oas för avkoppling, odling eller umgänge.

Denna lägenhet är det perfekta valet för dig som vill ha ett bekvämt och modernt boende i ett av Göteborgs mest charmiga områden. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem!

Rumsbeskrivning

Sovrum |
De rofyllda sovrummen är inredda i en lugn och neutral färgskala, vilket skapar en avslappnande atmosfär. De stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp och utsikt över de grönskande omgivningarna. Praktiska förvaringslösningar i form av rymliga garderober gör det enkelt att hålla ordning och reda.

Kök |
Det stilfulla köket är en dröm för matlagningsentusiasten, utrustat med högkvalitativa vitvaror och rikligt med arbetsyta. Här möts funktionalitet och design i en harmonisk kombination, med klassiska skåpluckor, eleganta bänkskivor och gott om förvaringsutrymme.

Vardagsrum |
Det generösa vardagsrummet badar i naturligt ljus från de stora fönstren och erbjuder en fantastisk öppen planlösning. Här finns gott om utrymme för både soffgrupp och matplats, vilket gör det till en perfekt plats för socialt umgänge och avkoppling. Den direkta anslutningen till uteplatsen ger en extra dimension av boendeyta och möjlighet att njuta av grönskande omgivningar.

Badrum |
Ett stilrent och välplanerat badrum med modern inredning och smakfulla färgval. Utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, samt en rymlig dusch och praktisk förvaring.

Förening

Välkommen till Brf Lundby Kyrkby – en idyllisk bostadsrättsförening belägen i hjärtat av det charmiga området Gamla Lundby i Göteborg. Här erbjuds ett boende som kombinerar det bästa av två världar: lugnet och grönskan från landsbygden med stadens bekvämligheter och puls på bekvämt avstånd.

Om föreningen: Brf Lundby Kyrkby är en välskött och aktiv förening med engagerade medlemmar och en stabil ekonomi. Här bor du i en trygg och trivsam miljö med grönskande omgivningar och gemensamma ytor som främjar gemenskap och trevliga stunder.

Föreningens faciliteter:

  • Gröna omgivningar: Föreningens välskötta trädgårdar och grönområden bjuder på en fridfull och naturnära atmosfär. Här finns plats för både lek och avkoppling, med vackra planteringar och lummiga träd.
  • Garage: I Brf Lundby Kyrkby har varje lägenhet sin egen garageplats, vilket underlättar vardagen för bilägare och bidrar till en bekväm boendemiljö.
  • Läget: Föreningen har ett optimalt läge med närhet till både natur och stadsliv. I området finns goda kommunikationer med bussar och spårvagnar som snabbt tar dig till Göteborgs centrum. För den aktive finns flera motionsspår och cykelvägar i närheten, samt gångavstånd till skolor, förskolor och matbutiker.

 

Engagemang och gemenskap: Brf Lundby Kyrkby är en förening som värnar om sina medlemmar och erbjuder en aktiv social agenda. Här arrangeras regelbundet aktiviteter och gemensamma träffar, vilket skapar en stark gemenskap och gör det lätt att känna sig hemma.

Sammanfattning: Brf Lundby Kyrkby erbjuder ett bekvämt och harmoniskt boende i en av Göteborgs mest eftertraktade stadsdelar. Här får du en hög livskvalitet med närhet till allt du behöver, samtidigt som du kan njuta av en lugn och grönskande miljö. Välkommen till ett boende där trivsel och gemenskap står i centrum – välkommen till Brf Lund by Kyrkby!

Visningar

För visning ring Stefan Svensson
031-303 03 02

Kontaktinformation

Fakta

Pris: 4 000 000 kr som utgångspris
Adress: Lilla Inägogatan 5
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Göteborg
Område: Gamla Lundby
Boarea: 88 Kvm
Rum: 3 rum och kök
Varav sovrum: 2
Balkong: Egen uteplats
Förråd: Källarförråd
Tillträde: Enligt överenskommelse
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2004
Våningsplan: 1 av 2
Hiss: Nej
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk frånluft
Tv- internetutbud: Tele2
Uppvärmning: Fjärrvärme
Avgift: 6 141 kr/månad
Ingår i avgiften: värme, vatten, kabel-TV och bredband
Andelstal, förening: 2.59 %
Andelstal, ägande: 2.59 %
Nettoskuldsättning: 487 666 kr
Årsredovisning 2022
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 119 kWh/Kvm och år
Energiklass:
Driftkostnad El: 6 000 kr/år
Driftkostnad Försäkring: 4 000 kr/år
Driftskostnader totalt: 10 000 kr/år
Driftskostnader kommentar: Driftkostnaderna är schablonberäknad och varierar beroende på avtal, vanor och familjesammansättning.
Reparationsfond: 0 kr
Förening: Lundby Kyrkby
Org.nr: 769601-5648

Dokument

Alla bilder

Planlösningar

0_5-lilla-inagogatan-goteborg-sweden_0.jpg

Karta