672435-420-1_001.jpg

Ljus och rymlig lägenhet med perfekt planlösning!

Upptäck denna lägenhet i den dynamiska och mångkulturella stadsdelen Biskopsgården. Området erbjuder en harmonisk balans mellan natursköna omgivningar och stadens bekvämligheter. Perfekt för familjer och ungdomar med närhet till skolor, affärer och utmärkt kollektivtrafik.

Rumsbeskrivning

Hall |
Välkommen till denna rymliga och ljusa hall som sätter tonen för hela bostaden. Här möts du av parkettgolv och gott om förvaringsutrymme, som exempelvis klädkammaren, vilket skapar en inbjudande och funktionell entré. De neutrala väggarna och den generösa takhöjden bidrar till en luftig och öppen känsla. En perfekt plats att välkomna dina gäster!

Vardagsrum |
Detta rymliga vardagsrum erbjuder en perfekt kombination av elegans och komfort. Med sina stora fönster släpper det in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Parkettgolvet och de neutrala väggarna ger dig en utmärkt bas att inreda efter din personliga smak. Vardagsrummet är den ideala platsen för både avkoppling och sociala tillställningar.

Inglasad balkong |
Den inglasade balkongen förlänger vardagsrummet och erbjuder en härlig plats att njuta av utsikten över det grönskande området året runt. Här kan du skapa en mysig hörna för morgonkaffet eller en avkopplande läshörna. Med skydd mot väder och vind blir balkongen ett extra rum att njuta av oavsett säsong.

Kök |
Detta stilrena kök är både praktiskt och inbjudande, perfekt för den matlagningsintresserade. Med ljusa skåpluckor och moderna bänkskivor får du gott om förvaringsutrymme och arbetsyta. Det stora fönstret släpper in naturligt ljus och skapar en trevlig matplats för frukostar och middagar. Den effektiva layouten gör det enkelt att röra sig och laga mat med glädje.

Sovrum 1 |
Sovrummet erbjuder en lugn och avkopplande atmosfär med sina ljusa väggar och stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Det generösa utrymmet ger plats för både en bekväm säng och extra förvaring, vilket gör det enkelt att skapa en personlig och trivsam sovmiljö. Här kan du njuta av rofyllda nätter och vakna upp utvilad varje dag.

Badrum |
Detta ljusa och badrum är utrustat med både badkar och dusch, vilket ger dig flexibiliteten att njuta av avkopplande bad eller snabba duschar. Kaklade väggar och en praktisk layout gör det enkelt att hålla rent. Observera att toalettstolen behöver bytas, vilket ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på badrummet.

Sovrum 2 |
Det rymliga sovrummet erbjuder en lugn och behaglig atmosfär med sina varma väggfärger och stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och ytterligare möbler, vilket gör det enkelt att skapa en personlig och trivsam sovmiljö. Perfekt för avkopplande stunder och goda nätter.

Övrigt

Bostadsrätten ägs delvis av ett dödsbo och säljs med en sk friskrivningsklausul vilket innebär att köparen godtar bostadsrättens/lägenhetens skick och med bindande verkan avstår från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i bostadsrätten/lägenheten med dess förråd.

Förening

Allmänt om föreningen |
Brf Biskopsgården nr.4 är en äkta bostadsrättsförening.
Bostadsrättföreningen har tomträttsavtal med Göteborgs Stad. 
Föreningen upplåter 194 lägenheter med bostadsrätt.

Byggår |
1956

Lägenheter | 
Föreningen har 66 bostäder.
Den sammanlagda lägenhetsarean är 4 844 kvm.

Gemensamma anläggningar m.m. | 
• Tvättstuga

Parkeringsplatser | 
Det finns 17 st parkeringsplatser att hyra för 180kr/mån. Separat kö.
Det finns 10 st garageplatser att hyra för 600kr/mån. Separat kö.

Kollektivtrafik |
Se länken "Västtrafik".

Budhistorik - Budgivning pågår

Budgivare 1 Bud: 1 200 000 kr Datum: 2024-07-10 16:14

Visningar

2024-07-21 16:00 - 16:30
Visningsanmälan krävs

Kontaktinformation

Fakta

Pris: 1 300 000 kr som utgångspris
Adress: Blåsvädersgatan 10
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Göteborg
Område: Biskopsgården
Boarea: 71.5 Kvm
Rum: 3 rum och kök
Varav sovrum: 2
Förråd: Två förråd i källaren
Tillträde: Enligt överenskommelse, dock tidigast när Överförmyndarnämnden har samtyckt till försäljningen
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1956
Våningsplan: 4 av 8
Hiss: Ja
Fönster: 2-glas och 3-glas
Ventilation: Mekanisk frånluft
Tv- internetutbud: Tele2
Uppvärmning: Fjärrvärme
Avgift: 3 917 kr/månad
Ingår i avgiften: värme, vatten, bredband och bostadsrättstillägg
Andelstal, förening: 1.48626 %
Andelstal, ägande: 1.48468 %
Nettoskuldsättning: 236 532 kr
Årsredovisning 2022
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 104 kWh/Kvm och år
Energiklass:
Driftkostnad El: 6 000 kr/år
Driftkostnad Försäkring: 4 800 kr/år
Driftskostnader totalt: 10 800 kr/år
Driftskostnader kommentar: Driftkostnaderna är schablonberäknad och varierar beroende på avtal, vanor och familjesammansättning.
Reparationsfond: 0 kr
Förening: Biskopsgården nr. 4
Org.nr: 757200-1993

Dokument

Alla bilder

Planlösningar

Bla?sva?dersgatan 10.jpg

Karta