IMG_1171.jpg

Toppenbostad, högst upp i huset med hiss

Välkommen till denna ljusa och luftiga 2:a med stor balkong i eftertraktat område. Lägenheten ligger med generösa fönsterpartier i två väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp i hela bostaden. Från vardagsrummet har man en vacker utsikt över nejden och från köket ser man ut över bostadsområdet. Bostaden genomsyras av rymliga sociala ytor, stilrena materialval och smarta förvaringslösningar. Den genomtänkta planlösningen och det högsta våningsplanet ger en luftig känsla i hela bostaden. Här bor man med läge intill Kärra Centrum och med bra kommunikationer in till Göteborg City.

Rumsbeskrivning

HALL |
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och praktisk förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Väggarna är vita och här ligger en praktisk plastmatta på golvet.

KÖK |
Modernt och stilrent kök uppdaterat med smakfulla materialval. Goda förvaringsmöjligheter finns bakom vita skpåsluckor. Över den snygga arbetsbänken sitter vitt kakel. Köket har en naturlig matplats som rymmer familjen utan problem. Kökets utrustning består av kyl-/frysskåp, mikrovågsugn, diskmaskin, spis med ugn samt spisfläkt. Köket har vita väggar och en praktisk plastmatta på golvet.

BADRUM |
Rymligt badrum med helkaklade ljusa väggar och ljust klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, handfat, duschplats med glasväggar, spegelskåp med belysning samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. 


VARDAGSRUM |
Här flödar ljuset in från de stora fönsterpartierna. Här ges en vacker utsikt över nejden. Det stora vardagsrummet gör detta till en mycket trevlig och social plats där man gärna samlar familj, vänner och bekanta. I vardagsrummet ryms en ordentlig soffgrupp och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man bostadens stora balkong. Väggarna är vita och här ligger en ekparkett på golvet.

BALKONG | 
Rymlig balkong försedd med behaglig trätrall. Här ryms både balkongmöbler, odlingsmöjligheter samt grill (föreningen tillåter el-grill). Balkongen erbjuder en vacker utsikt över nejden.

SOVRUM |
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring av kläder. Väggarna är vita och här ligger det laminat på golvet.

Parkering

Bilplats öppen    150 kr/mån

Bilplats m. el       200 kr/mån

Carport m. el       250 kr/mån

Mc-plats               130 Kr/mån

Mopedplats           130 kr/mån

Gästparkeringar: 3kr/tim, 30 kr/dygn samt månadsavgift 250 kr/mån.

Husvagnsplatser finns vid Prilyckegatan. Kan inte bokas och betalas med 250 kr/mån eller 30 kr/dygn.

Vid hyresfrågor eller köplats för Bil / Mc-parkering, Kontakta Riksbyggens Servicecenter.

Förening

Riksbyggen brf Göteborgshus nr 37 är en äkta förening. Byggnaderna är uppförda år 1972-73. Föreningen består av 400 lägenheter, två lokaler samt 400 parkeringsplatser. Det finns övernattningslägenhet, bastu, cykelrum, föreningslokal och tvättstuga.

Område

Kommunikation 
Utmärkta kommunikationer, under rusningstrafik avgår det bussar så ofta som var femte minut. Rosa Express som går mellan Gerrebacka-Nordstan-Billdal. Buss 40 (Angered C-Bäckebol-Hjalmar Brantingsplatsen), buss 46, 311 (Kungälv-Ingebäck-Bäckebol-Göteborg). Med bil når man Göteborgs centrum på endast ca 10 minuter.

Natur och fritid
Det finns ett enormt utbud av föreningar för alla åldrar i Kärra. Dans-, schack-, pensionärs-, hembygds, idrottsföreningar mm. I mitten av 30-talet bildades vad som senare blev Kärra IF. Inom ett behagligt promenad- och cykelavstånd finner ni många möjligheter till ett trivsamt och givande fritids- och familjeliv. 4H´s lantgård, Klarebergs ridskola, strövområden och vid Kärra centrum finns det sport- och simhall. Det finns även två tennisplaner i området, en allmän och en som nyttjas av de som är medlemmar i Klarebergs tennisklubb. Kärra är i princip omgärdat av vacker natur med skogar och ängar. Angränsande områden är Rödbo, Agnesberg, Skälltorp och Skogome. För dig som är senior finns det en träffpunkt i Kärrahus äldreboende.

Kultur och nöjen
I Kärra centrum finns bibiliotek och för skolelever i Kärra-Rödbo finns en kulturskola som ger undervisning i kulturämnen som musik, bild, keramik, teater och media.

Affärer och Restauranger
Kärra centrum erbjuder ett bra utbud av affärer och restauranger. För den som ska se över sitt hem är Bäckebol Homecenter att rekommendera. Här har man samlat allt för den som ska förnya sitt hem. Du får tillgång till ett brett utbud av möbler, elektronik, inredningsdetaljer och byggvaror.

Skolor och Barnomsorg
I Kärra finns 3 kommunala skolor, Lillekärrskolan åk.F-3, Klarebergsskolan åk.4-9 och Kärraskolan åk.F-9 samt 6 st kommunala förskolor. Dessutom finns öppna förskolan, fritidshem och fritidsklubb. För skolelever i Kärra finns en kulturskola som ger undervisning i kulturämnen som musik, bild, keramik, teater och media.

Visningar

För visning ring Stefan Svensson
031-303 03 02

Kontaktinformation

Fakta

Pris: 2 100 000 kr som utgångspris
Adress: Lillekärr Södra 124
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Göteborg
Område: Hisings Kärra
Boarea 62 Kvm
Rum: 2 rum och kök
Varav sovrum: 1
Balkong: Balkong
Förråd: Källarförråd
Tillträde: Enligt överenskommelse
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1972
Våningsplan: 3 av 3
Hiss: Ja
Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud: Kabel-TV via ComHem Bredbandsfiber via Telia
Uppvärmning: Fjärrvärme
Avgift: 4242 kr/månad
Ingår i avgiften: värme, vatten, hushållsel, kabel-TV, bredband
Andelstal, förening: 0.23001 %
Andelstal, ägande: 0.23053 %
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 168 kWh/Kvm och år
Energiklass:
Driftkostnad Försäkring: 2400 kr/år
Driftskostnader totalt: 2400 kr/år
Driftskostnader kommentar: Driftkostnaderna är schablonberäknad och varierar beroende på avtal, vanor och familjesammansättning.
Reparationsfond: 2685 kr
Förening: Riksbyggen Göteborgshus nr 37
Org.nr: 757202-6578
Länk till föreningssida: https://www.37an.net/

Dokument

Alla bilder

IMG_1171.jpg IMG_1164.jpg IMG_1162.jpg IMG_1158.jpg IMG_1157.jpg IMG_1174.jpg IMG_1175.jpg IMG_1201.jpg IMG_1203.jpg IMG_1194.jpg IMG_1184.jpg IMG_1197.jpg IMG_1183.jpg IMG_1177.jpg IMG_1187.jpg IMG_1192.jpg IMG_1199.jpg IMG_1172.jpg IMG_1191.jpg IMG_1179.jpg

Planlösningar

Bottenvåning

Karta