BostadsForm

Att köpa

Att välja bostad är ett av de viktigaste valen ni gör. Den mäklare ni träffar på våra visningar hjälper er genom hela köpprocessen. BostadsForm förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter samt kommersiella fastigheter. Vårt mål är alltid att ni ska känna er trygga och få bästa service. Vi har en lång erfarenhet av fastighetsmarknaden vilket gör oss till det bästa stödet vid er nästa bostadsaffär.

Har du börjat fundera på att köpa bostad?
Här hittar du bostäder till salu just nu. Vi på BostadsForm tar oss tid för dina frågor, vi hjälper dig genom besiktningar, lånelöften, pantbrev och bostadsdrömmar. Vårt engagemang slutar inte i att du flyttat in i ditt nya hem utan fortsätter genom livet när du behöver råd i bostadsfrågor, en värdering till renovering eller när du en dag i framtiden vill sälja ditt hem och bli köpare till ett annat hem.

Att vara väl förberedd är en central och viktig del när man söker efter en ny bostad. Vi hjälper dig gärna med en värdering av er nuvarande bostad. Det kan kännas tryggt att ha valt mäklare och förberett en försäljningsprocess så att det går snabbt och smidigt när ni har hittat ert nya boende. BostadsForms långa och breda erfarenhet av fastighetsmarknaden säkerställer dessutom att värderingen av er bostad görs korrekt.