BostadsForm

Om oss

BostadsForm är en fristående mäklarbyrå i Göteborg som startades av oss, Anders Pålsson och Stefan Svensson, vi har bägge en lång yrkeskarriär som fastighetsmäklare. Bland annat har vi varit franchisetagare i en av de större mäklarkedjorna i 20 år.

Vi på BostadsForm arbetar med ett stort personligt engagemang för att uppnå bästa möjliga resultat med trygghet och kvalitet. Vi älskar vårt arbete och brinner för att tillsammans med dig lyckas med din bostadsaffär!

Mer än bara en bostadsaffär
Vi har genom åren lärt oss att alla förmedlingar ser olika ut. Därför ser vi alltid till individen och tycker att det är viktigt att vi tar oss tid i våra möten. Eftersom vi har tagit oss tid med säljaren och lyssnat så har vi också svaren på de frågor som ställs vid visningarna av köparna som därmed hinner lära känna bostaden.

Vi på BostadsForm ser gärna att du som ska köpa eller sälja tar kontakt med oss i god tid. Allt för att finna vilka behov som ligger bakom ert beslut att köpa, sälja, renovera eller bygga om. Vi tar oss tid att förklara begreppen och att lära känna inte bara hemmen vi ska förmedla utan också dig som bor där.

Att köpa och sälja en bostad bygger på förtroende
Vår roll som mäklare är att hjälpa köpare och säljare att komma överens om villkoren i en bostadsförsäljning. Att komma med värdefulla råd och tips till båda parter så att bostadsaffären blir den bästa för alla.

Kontakta oss så pratar vi bostadsdrömmar och bostadsaffärer!

Stefan

Kontakt

Stefan Svensson Auktoriserad Fastighetsmäklare / Värderingsman Handelsbanken / Ledamot Mäklarsamfundet

Tel: 070-824 11 64

Anders

Kontakt

Anders  Pålsson Fastighetsmäklare / Värderingsman Handelsbanken / Ledamot Mäklarsamfundet

Tel: 070-773 02 57