BostadsForm

Att sälja

Med vår kunskap av fastighetsmarknaden och vår långa yrkeserfarenhet och personliga engagemang ger vi bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning. För dig innebär det att du kan känna dig trygg med att vi kan bostadsmarknaden där just du bor. Vårt mål är alltid att du ska känna dig mycket nöjd!

Att sälja sitt hem för att man hittat ett nytt kan upplevas roligt och spännande. Att sälja för att man måste kan kännas uppgivet och jobbigt. Vilken situation du än befinner dig i och vilka skäl du än har så kan det kännas tryggt att veta att vi troligen har erfarenheter av din situation. Vi gör vad vi kan för att underlätta för dig när du vill eller måste tänka på annat. Innan, under och efter försäljningen.

Vilken ordning ska man ta allting? Ska man sälja först eller köpa först? Ska man sälja på hösten eller på våren? Ska man renovera före försäljning? Det finns lika många svar som det finns situationer. Vi på BostadsForm tar oss tid att prata igenom allt så att du kan känna dig trygg genom hela processen.

När du väljer oss mäklare på BostadsForm så har du valt möjligheten till en lyckad försäljning.
Vi på BostadsForm består av skickliga och erfarna mäklare som med ett stort personligt engagemang alltid ger det lilla extra som behövs för en lyckad försäljning. Fastighetsmäklarna Birgitta, Anders och Stefan på BostadsForm har var och en mer än 28 års erfarenhet som fastighetsmäklare och det är den kunskapen ni bör kräva av en mäklare när ni ska byta boende.

När du kommer tillbaka till oss eller har rekommenderat oss till någon av dina bekanta känner vi en förmån och en bekräftelse på att vi lyckats!