667049-420-1_040.jpg

Fin gavellägenhet med radhuskänsla

Välkommen till detta trivsamma bostadsområde som erbjuder en harmonisk kombination av natur och bekvämlighet. Området omges av lummiga grönområden, vilket ger en lugn och avkopplande atmosfär. Här finner du närhet till både stadens puls och natursköna promenadstråk. De välskötta gemensamma ytorna gör detta till en idealisk plats för barnfamiljer och även för de som har sålt sin fastighet.

Rumsbeskrivning

Framsida/Uteplats |
Njut av morgonkaffet på denna charmiga uteplats som pryds av naturliga trädetaljer och ligger i en solig och trivsam miljö. Den omgivande grönskan ger en rofylld atmosfär och bidrar till en avkopplande start på dagen. Här finns gott om plats för att inreda med möbler och växter, vilket gör detta till en perfekt plats för sociala sammankomster eller lugna stunder i solen.

Hall |
Välkommen in i denna stilfulla och inbjudande hall! Här möts du av en modern och smakfull design med mörka väggar som skapar en elegant atmosfär. Golvet i ljusgrått är estetiskt tilltalande, och det slitstarka materialet gör det lätt att hålla rent. Hallen erbjuder gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. 

Med en genomtänkt layout är denna hall inte bara en praktisk passage, utan också ett välkomnande och stilfullt utrymme som ger ett fantastiskt första intryck av ditt hem.

Sovrum 1 |
Välkommen in i detta eleganta och rofyllda sovrum som erbjuder en harmonisk plats för avkoppling och vila. Med sina ljusgrå väggar och vita lister skapas en modern och stilren känsla som bidrar till en lugn atmosfär. Det vackra golvet tillför en känsla av lyx och hemtrevnad.

Det stora fönstret släpper in rikligt med dagsljus och ger en härlig utsikt över den grönskande omgivningen. Här kan du vakna upp till naturligt ljus och njuta av solens strålar som fyller rummet med energi.

En möjlig praktisk arbetsplats med ett stilrent skrivbord ger möjlighet att arbeta eller studera i en inspirerande miljö.

Detta sovrum är en perfekt kombination av komfort och stil, vilket gör det till en idealisk plats för att koppla av och ladda batterierna. Med sina genomtänkta detaljer och harmoniska färgskala erbjuder rummet en fridfull oas mitt i hemmet.

Sovrum 2 |
Välkommen till detta charmiga och stilfulla sovrum som utstrålar både elegans och komfort. Här möts du av en harmonisk atmosfär med mjuka pastelltoner på väggarna som skapar en rofylld miljö perfekt för avkoppling. Den vackra tapeten med subtila mönster tillför en touch av lyx och sofistikering.

En hylla ovanför sängen skulle erbjuda plats för personliga dekorationer och skapar en hemtrevlig känsla. Det stora fönstret släpper in rikligt med dagsljus och ger en fin utsikt över omgivningen, vilket bidrar till en ljus och luftig atmosfär.

Det rymliga rummet rymmer även en praktisk klädkammare med gott om plats för klädförvaring. Här finns allt du behöver för att skapa en ordnad och lugn miljö. Det stilrena golvet i mörkt trä ger en varm kontrast mot de ljusa väggarna och tillför en känsla av elegans och harmoni.

Detta sovrum är en perfekt oas för vila och återhämtning, med en genomtänkt design och noggrant utvalda detaljer som gör det till en plats där du gärna tillbringar tid. Välkommen till din nya drömplats för avkoppling!

Vardagsrum |
Välkommen in i detta ljusa och luftiga vardagsrum som kombinerar modern elegans med klassisk charm.Väggarna är målade i en mjuk grå nyans som harmoniserar vackert med de vita listerna och det mörka golvet.

Den blommönstrade tapeten på väggen tillför en touch av elegans och personlighet till rummet, medan de stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus som ger rummet en ljus och trivsam känsla.

Den moderna medieenheten rymmer en stor TV och erbjuder gott om förvaringsutrymme för elektronik och tillbehör. 

Vardagsrummet har även en utgång till en härlig uteplats7trädgård, vilket gör det enkelt att förlänga inomhuslivet till utomhusmiljön. Detta rum är perfekt för både avslappning och sociala tillställningar, och erbjuder en balans mellan stil och komfort som gör det till hemmets hjärta. Välkommen till ditt nya favoritrum!

Balkong/uteplats |
Denna rymliga balkong/uteplats är en perfekt plats för avkoppling och sociala tillställningar. Med sitt generösa utrymme erbjuder balkongen/uteplatsen gott om plats för utemöbler, vilket gör det till en idealisk plats för att njuta av kaffet, läsa en bok eller ha trevliga grillkvällar med vänner och familj. Balkongen/uteplats är försedd med ett träplank som ger både integritet och säkerhet. Dess läge erbjuder en vacker utsikt över grönskan, vilket skapar en fridfull atmosfär. Här kan du verkligen koppla av i din egen utomhusoas.

Trädgård |
Den charmiga trädgården är en grönskande oas som ger dig möjligheten att njuta av utomhuslivet i fulla drag. Här finns en välskött gräsmatta som omges av prunkande rabatter med en mångfald av blommande växter och buskar. Trädgården är inhägnad med ett vackert staket, vilket ger både trygghet och integritet, och gör det till en perfekt plats för barn och husdjur att leka fritt. De olika växtsorterna skapar en levande och färgglad miljö som ger trädgården en unik karaktär. Den här trädgården är en idealisk plats för både avkoppling och lek, och erbjuder en härlig tillflyktsort från vardagens stress.

Badrum |
Välkommen till ett modernt och elegant badrum från 2015 som kombinerar funktionalitet med stil. Här möts du av ljusa väggar med stora kakelplattor som skapar en fräsch och ren atmosfär. Det svarta och vita golvet med hexagonmönster tillför en touch av sofistikering och modern design.

Badrummet är utrustat med en rymlig duschkabin med regndusch som ger en lyxig känsla vid varje dusch. De glasade duschväggarna bidrar till ett luftigt intryck och gör att badrummet känns ännu större. Vid sidan om duschen finns en praktisk tvättavdelning med en tvättmaskin av hög kvalitet och gott om förvaringsutrymme ovanför.

Handfatet med vit kommod erbjuder generöst med förvaring för alla dina toalettartiklar och pryds av en stor spegel med integrerad belysning, vilket ger optimal belysning för daglig användning. De stilrena handdukshängarna och hyllorna ger dig möjlighet att hålla badrummet organiserat och snyggt.

Detta badrum är en perfekt blandning av funktionalitet och stil, designat för att möta alla dina behov samtidigt som det erbjuder en lyxig och avkopplande miljö. Välkommen till ditt nya badrum, där varje detalj är noga genomtänkt för att skapa en harmonisk och inbjudande plats.

Kök |
Detta vackra kök från 2010 kombinerar klassisk design med moderna bekvämligheter. De vita skåpluckorna och de stilrena handtagen ger en tidlös elegans, medan de glänsande kakelplattorna och de rostfria vitvarorna tillför en modern touch. Köket erbjuder gott om förvaringsutrymme och arbetsyta, vilket gör matlagningen till ett rent nöje. Den mysiga matplatsen med utsikt över trädgården skapar en perfekt miljö för familjens måltider och sociala stunder.

Övrigt

Bostadsrätten ägs av ett dödsbo och säljs med en sk friskrivningsklausul vilket innebär att köparen godtar bostadsrättens/lägenhetens skick och med bindande verkan avstår från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i bostadsrätten/lägenheten med dess förråd.. 

Förening

Allmänt om föreningen |
Bostadsföreningen Brf Lilla Ingebäck registrerades 2008 av Bolagsverket. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening, vilket innebär att föreningens intäkter i huvudsak kommer i form av årsavgifter. Föreningen äger fastigheten Kärra 11:141, 11:162, och 11:165 i Göteborgs kommun med därpå uppförda 6 st byggnader med 44 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1993.

Föreningen har 44 lägenheter fördelade på 6 st byggnader. Byggnaderna är uppförda 1993 och uppläts från början som hyresrätter innan de ombildades 2007. Föreningen ligger inom ett bekvämt avstånd till Kärra Centrum där det bland annat finns matbutik, apotek, bank, bibliotek, simhall och sporthall.

Med endast ca 15 min bilfärd tar du dig snabbt till de centralare delarna av Göteborg. Busshållplats finns inom gångavstånd och kommunikationerna är mycket goda.

I det närbelägna naturen finns många fina promenadstigar och sköna strövområden.

Föreningens ekonomi |
Den ekonomiska förvaltaren är Riksbyggen. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift på 573 kr som betalas av bostadsrättsinnehavaren, enligt föreningen stadgar.

Parkering |
Det finns garage att hyra för 390 kr/månad, till dessa är det separat kö.
Parkeringsplats finns att hyra för ca 200 kr/månad, till dessa är det separat kö men brukar i de flesta fall kunna lösas.

Planerat underhåll |
Se årsredovisning, sidan 3.

TV/Internet |
Kabel-TV levereras av Tele2, basutbud ingår i avgiften.
Bredband levereras av Tele2, 250/250 Mb ingår i avgiften.
Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

Område

Område |
Befolkningen i stadsdelen uppgår till cirka 11 000 personer varav de flesta är bosatta i tätorten Hisings Kärra och det nybyggda området Gerrebacka. Rödbo är huvudsakligen lantbruksbygd med inslag av villabebyggelse angränsande till Kungälv.

Natur, kultur och fritid |
Svankällan ligger norr om Hisings Kärra och Gerrebacka på Hisingen. Det är ett stycke natur och kulturlandskap på gränsen mellan stad och land. Bäckens flöde genom området dämdes upp i början av 1900-talet för att ge rum för fiskodlingar i dammar. Dessa finns kvar som en igenväxande våtmark. Området har nu rustats upp, vattennivån höjts och nya stigar har anlagts. En våtmarkspark har skapats. Här kan djur- och växtliv frodas, samtidigt som Svankälla är tillgänglig för unga och gamla. Med nya stigar, fågeltorn och utsiktsberg har det öppnats en ovanlig natur- och kulturpark för alla.
Kärra Centrum är den naturliga platsen för evenemang av allehanda slag. Här arrangeras midsommarfirande, julmarknad, knallemarknad och förenings- och kulturdagen Kärradagen, där föreningar, hantverkare och artister medverkar. Dessutom finns bibliotek, sim- och sporthall, fritidsklubbar, IT-caféet, fritidsgård, kulturskola m.m. Elljusspår finns på Jämmerberget och i Göta älv finns numera möjlighet att fånga en och annan gädda. Mittemellan Hisings Kärra och Rödbo finns Europas nordligaste bokskog med ett rikt fågelliv och dit hägern återkommer varje vår för att häcka. Clarebergs Ridklubb är populär och lockar många hästintresserade.

Utbildning |
I Hisings Kärra finns sex förskolor samt flertalet familjedaghem. Här finns även en förskola som drivs i Svenska Kyrkans regi. Det finns tre kommunala grundskolor där det även ingår fritidshem. Den kommersiella servicen i området är god med bankkontor, apotek, frisörer, konditorier, blomsteraffärer och dagligvarubutiker.

Kommunikationer |
Kommunikationerna från Kärra är goda med buss som tar dig in till innerstaden på ca 20 min.

Visningar

För visning ring Stefan Svensson
031-303 03 02

Kontaktinformation

Fakta

Pris: 2 500 000 kr som utgångspris
Adress: Lilla Ingebäcksvägen 28 A
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Göteborg
Område: Hisings Kärra
Boarea: 77 Kvm
Rum: 3 rum och kök
Varav sovrum: 2
Balkong: Två egna uteplatser
Förråd: I separat förrådsbyggnad
Tillträde: Enligt överenskommelse, dock tidigast när bouppteckningen är registrerad av Skatteverket
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1993
Våningsplan: 1 av 2
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk med värmeåtervinning
Tv- internetutbud: Tele2
Uppvärmning: Vattenburen värme genom eldriven frånluftsvärmepump
Avgift: 5 198 kr/månad
Ingår i avgiften: vatten, kabel-tv och bredband
Ingår ej i avgiften: värme och el
Andelstal, förening: 2.3856 %
Andelstal, ägande: 2.35550 %
Nettoskuldsättning: 510 252 kr
Årsredovisning 2023
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 112 kWh/Kvm och år
Energiklass:
Driftkostnad El: 12 000 kr/år
Driftkostnad Försäkring: 3 000 kr/år
Driftskostnader totalt: 15 000 kr/år
Driftskostnader kommentar: I driftkostnad EL ingår kostnaden även för värme. Driftkostnaderna är schablonberäknad och varierar beroende på avtal, vanor och familjesammansättning.
Reparationsfond: 0 kr
Förening: Lilla Ingebäck
Org.nr: 769617-6077

Dokument

Alla bilder

Planlösningar

Lilla Ingeba?cksva?gen 28 A.jpg

Karta